Ofte stillede spørgsmål


Vi modtager mange spørgsmål omhandlende CoalCure, og det er vi glade for. Herinde er det muligt for dig at få svar på de mest stillede spørgsmål, så du føler dig endnu bedre rustet til at handle med os. 

Hvordan bruger jeg CoalCure Original?

Det er meget enkelt – efter at have brudt emballagen på din CoalCure Original, dypper du din bambustandbørste i kullet. Sørg her for ikke at få for meget på, men dyb din tandbørste én enkelt gang.

Herefter gør du din tandbørste lidt våd under hanen og børster grundigt og mildt i cirkler. Det er vigtigt at du her fokuserer mere på at fordele kullet fremfor at børste aggressivt. På den måde er du helt sikret mod slitage og bedre virkning.

Lad det sidde i 2-5 minutter og skyld derefter din mund. Det kan være en smule vanskeligt at få alt ud af din mund, så her kan du med fordel børste dine tænder med din normale tandpasta.

Vær opmærksom på at indholdet sviner rigtig meget, så du skal ikke være iført hvidt tøj under behandlingen. Det er ikke svært at få af tøj eller af vasken, hvis det bliver renset umiddelbart efter.

Hvor ofte bør jeg bruge CoalCure Original?

Der er ikke et endegyldigt svar på dette. Det kan variere fra person til person, så du skal selv vurdere, hvor ofte, du føler, der er behov for det. Nogle kunder bruger deres CoalCure Original hver dag som en del af deres aftenrutine – andre bruger den kun et par gange om ugen.

Hvad indeholder CoalCure Original egentlig?

CoalCure er aktivt kul fremstillet af 100% ren og naturlig kokosnøddeskal.
Aktivt kul fremstillet af kokosnøddeskal er udbredt kendt til fjernelse af urenheder. Der er forskellige metoder til at producere aktivt kul, men kokosnøddeskal er den allerbedste metode. Der skal rigtig mange kokosnøddeskaller til at producere bare 1 kg. aktivt kul, men til gengæld er du sikret god kvalitet sammenlignet med andre aktivt trækuls produktioner.

Fremstillingen foregår således, at de naturlige kokosnøddeskaller bliver forkullet i en ovn. Det er en længere proces, der afsluttes ved at det nylavede kul afkøles i omkring otte timer før det er klar til brug.

Kokosolien er det, der absorberer og binder ydre pletter og misfarvning indefra.
Samtidig er det alment kendt, at aktivt trækul også bliver brugt inden for medicinindustrien grundet dens absorberende egenskaber.

Hvilken smag har produktet?

CoalCure Original har ingen smag, så du skal ikke lade dig narre af den sorte farve. Man oplever dog derimod en ualmindelig frisk fornemmelse i munden efter behandlingen. Det kan sammenlignes lidt med friskhedsfølelsen efter et tandlægebesøg.

Jeg har meget sensitive og svage tænder. Kan jeg stadig bruge det?

Hvis du ved, at du har svage tænder og derfor generelt er meget påpasselig med hvad du udsætter dine tænder for, anbefaler vi, at du snakker med din tandlæge om det.

Er der udløbsdato på CoalCure Original?

Ja. Vi anbefaler at du, efter at have brudt emballagen, bruger din CoalCure Original inden for et halvt år. Du kan dog med fordel selv holde øje ved at tjekke konsistensen. Hvis den er sort og ”pulveragtig”, er den stadig god at bruge.