Vores historie


Måske forbinder du ordet ”kul” med sommergrill i haven eller julemandens gave til de uartige børn. Hvis du tilføjer ”aktivt trækul”, får det pludselig en helt anden betydning.
Aktivt trækul blev brugt af de gamle ægyptere til at fjerne lugte og forbedre smagen af drikkevandet.

I dag er det fortsat en kendt skik at rense luften med aktivt trækul, og de fleste ved derudover at det bliver brugt inden for lægemiddelindustrien mod blandt andet alkoholforgiftning på grund af sine unikke absorberende egenskaber.
Det er dog ikke kun lægerne, der har gavn af trækullet. I de seneste år, er det blevet mere og mere almindeligt at bruge aktivt trækul til alt lige fra ansigtsmasker, juices, sæber til kroppen og ikke mindst tandblegning – også selvom skønhedstippet kan spores langt tilbage i det gamle Asien.
Fordelen ved at bruge trækul, er, at det virker som en magnet, der tiltrækker snavs.
Eksperter bakker op om denne teori.
Vi har en klar vision om at vække den gamle asiatiske skønhedshemmelighed til live igen.

Vi ønsker at skabe en hype og gøre kulbehandlinger til en kendt skønhedsvane blandt mennesker i hele Europa (deraf vores brandnavn “CoalCure”).
Vores brand er bygget op om et princip med at sundhed og kvalitet sagtens kan hænge sammen i et prisleje hvor alle kan være med. Det holder vi fast i, også i fremtiden, når vi supplerer med flere trækulsprodukter til jer.
De bedste hilsner,
CoalCure